Stjerner, teleskoper og børnefamilier: Ugens højdepunkter i Solbjerg

dato

Næste uge byder Solbjerg på spændende arrangementer, lige fra astronomiske foredrag om universet til praktiske råd om børnefamilielivet. Uanset om du er til stjerner eller hverdagsudfordringer, er der noget for dig.

I den kommende uge i Solbjerg er der noget for enhver smag. Uanset om du interesserer dig for stjernevrimmel og teleskoper eller ønsker råd til hverdagen som børnefamilie, så er der arrangementer, du kan deltage i. Læs mere om, hvordan og hvornår du kan opleve disse spændende foredrag.

Foredrag: Universet set gennem teleskoper

Dyk ned i universets mysterier med foredraget om astronomiske teleskoper på Sports Cafeen i Idrætshallen ved Solbjerg Skole. Videnskabshistoriker Hans Buhl og astrofysiker Hans Kjeldsen beretter om teleskopets udvikling, fra Galileis første kikkert til nutidens avancerede optik.

Tidspunkt: Tirsdag 22. oktober 2024, kl. 19:00
Sted: Sports Cafeen, Solbjerg Skoles Idrætshal, Kærgårdsvej 4, 8355 Solbjerg
Entré: Fri entré
Læs mere om foredraget

Oplæg: Hverdagen på skinner for børnefamilien

Få nye perspektiver på livet som børnefamilie med et inspirerende oplæg i Astrup Sognegård. Pædagogerne Tove Dalager Hussner og Helene Rygaard May fra Folkekirkens Familiestøtte guider dig gennem de bump, der kan opstå i hverdagen, med fokus på rytmer, overgange og forudsigelighed.

Tidspunkt: Torsdag 24. oktober 2024, kl. 19:30
Sted: Astrup Sognegård, Østergårdsvej 221, 8355 Solbjerg
Entré: Gratis



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut