Solbjerg kalder – Kærgården søger ny stedfortræder og fagligt fyrtårn til vores vuggestue

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du mod på at være vores nye faglige fyrtårn og stedfortræder? Pr 1. december 2023 har vi brug for en ny kollega som har lyst til at prøve kræfter med ovennævnte funktioner i vores vuggestue – vores nuværende dygtige kollega skal efter mange år i Kærgården ud at prøve kræfter med arbejdet i specialdagtilbud.

I Kærgården er vi optaget af

At leg er udgangspunkt for hvordan børn er i verden og vi har derfor særligt fokus på hvordan vi kan understøtte børnenes leg, så vi kan skabe endnu bedre muligheder for det i vores hverdag. Vi arbejder for at give børnene deltagelsesmuligheder og at skabe læringsmiljøer, der inviterer til leg og trivsel, og vi er opmærksomme på, at vi er afgørende for at skabe rammerne for de gode læringsmiljøer. 

Vi tror på at smil og grin gøre livet lettere at leve - det vil vi gerne give vores børn med.

Som personalegruppe er det vigtigt for os at udvikle os fagligt for at få ny viden og værktøjer — vi har blandt andet tradition for at sende medarbejdere på efteruddannelse, og vi har gode muligheder for sparring i dagtilbuddet bl.a. i kraft af vores to ressourcepædagoger som vi let kan tilkalde hvis vi har brug andre øjne på vores praksis. 

I Kærgården lægger vi vægt på at forældrene er vores nærmeste samarbejdspartnere, og forældresamarbejdet er højt skattet og spiller en stor rolle i dagligdagen.

 

Det vi søger i dig 

Vi forventet at du er nærværende, rolig og besidder et godt pædagogisk overblik. Du er optaget af at skabe trygge og forudsigelige rammer for vores vuggestuebørn, med respekt for det enkelte barn og med øje for helheden - og så er du stærkt funderet i forhold til din pædagogiske faglighed. Det betyder at du kan omsætte din teoretiske viden til hverdagens praksis og deler ud af det, som du er særligt optaget af, både skriftligt og mundtligt.

Om du har erfaring med at være fagligt fyrtårn fra tidligere stillinger er ikke så vigtigt, vi søger en der har lyst til at prøve kræfter med funktionen samt at være stedfortræder og dermed nærmeste sparringspartner for vores pædagogiske leder i dagligdagen. Du vil være omringet af dygtige kolleger, som er parate til at støtte op omkring dit arbejde.

 

Du får en arbejdsplads, hvor:

Arbejdet med og om børnene altid er i centrum for alt, hvad vi gør. Hvor personalesamarbejdet vægtes højt - vi tror på at vi bliver stærkere, når vi står sammen, derfor er vi også alle medansvarlige for at spille hinanden gode. Hvor vi som kolleger som tør bringe vores faglighed i spil og løbende evaluerer på den, så vi udvikler os sammen. Og et hus hvor vores pædagogiske grundlag er baseret på, at vi møder barnet med alle dets styrker, kvaliteter og ressourcer, så det oplever sig set, hørt og forstået som det menneske det er.  Det er derfor i høj grad vigtigt, at vi undrer os sammen og tør sige tingene højt. 

 

Kærgården er et hus med 6 børnegrupper og ca. 25 medarbejdere. Vores vuggestue og børnehave er delt i to fysiske huse, og vi arbejder derfor i to mindre enheder i det daglige, men har aktiviteter på tværs hver uge. Vi har derfor også en stedfortræder og fagligt fyrtårn i hver hvert hus, der arbejder med en bevidsthed om at de har en særlig samlende funktion.
Vi er en afdeling, som rummer masser af muligheder for at skabe udvikling af de bedste lege- og læringsmiljøer for vores børn: vi har store legepladser, hvor vi elsker at dyrke udelivet, vores shelters med bålplads, gemmesteder, bakker, frugttræer og gode muligheder for at trække indendørsaktiviteter ud. Som en bonus får du også mulighed for at møde vores to geder. 
I Solbjerg har vi skov og sø i lokalområdet, og når vi er på tur, så elsker vi at udforske de herligheder, som området tilbyder os.

 

Kærgården er placeret i Solbjerg — et lokalsamfund hvor vi er sammen om børnene fra vuggestue til de går ud af folkeskolen. Vi har et stærkt samarbejde med vores lokale folkeskole, ligesom vi også tager del i det øvrige liv, der er i byen.

Solbjerg ligger godt placeret med ca. 20 min kørsel fra Aarhus C, Odder, Skanderborg. Vi har en halv time til Horsens og bus nr. 17 stopper med 5 minutters gang fra Kærgården. Vores dagtilbudsleder plejer at sige: ”Nogen kalder det udkants-Aarhus – vi kalder det frisk luft og højt til loftet – vi har et fantastisk lokalområde her i Solbjerg, og vi prioriterer at bruge det”.

 

Hvis du vil vide mere

Vi opfordrer dig til at komme forbi til en rundtur, inden du sender ansøgningen. Ring til vores pædagogiske leder Vibeke på tlf. 41 87 37 91. Vi giver gerne en kop kaffe og en rundvisning.

 

Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside: Kærgården (aarhus.dk)

Hvis du gerne vil blive klogere på, hvad der rører sig i Solbjerg-Mårslet Dagtilbud, så læs mere i dagtilbudslederens månedlige temabreve: Med børnene som omdrejningspunkt (aarhus.dk)

Hvis du vil vide lidt om Solbjerg lokalsamfund, så se med på Youtube: https://youtu.be/i78beIViu8s

 

Løn og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling. Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest. 
Der vil blive indhentet børneattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

 

Ansøgning 
Antal ledige stillinger: 1 
Ugentligt timetal: 35-37 timer
Ansøgningsfrist: 25. oktober 2023
Tiltrædelse: 1. december 2023 eller snarest derefter 
Samtaler afholdes: løbende

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Kærgårdsvej 14-16, 8355 Solbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5924932

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet