Solbjerg: Borgere iniviteres til kunstudstilling

Foto: Kunst I Solbjerg.
Profilbillede

Så sker der igen noget nyt i Solbjerg! Foreningen Kunst i Solbjerg har igen i år taget initiativ til at arrangere en kunstudstilling, hvor borgere i Solbjerg og omegn er inviteret til at vise deres egne værker i Solbjergskolens Festsal og Aula. 

Udstillingen omfatter malerier, decopage, sten, keramik med mere og er åben for alle, der kommer forbi Solbjergskolen på Kærgårdsvej 4 i Solbjerg lørdag den 9. oktober fra kl 13.00 til 17.00 og søndag den 10. oktober fra kl. 11.00 til 16.00.

Der er fernisering på ”Solbjerg Udstiller” lørdag den 9. oktober klokken 13, med åbning af rådmand Rabih Azad-Ahmad og foreningen vil byde på en lille forfriskning.

Der er gratis adgang. Og alle - børn, unge, voksne og ældre - er velkommen i udstillingens åbningstid.

Det er fjerde gang foreningen Kunst i Solbjerg arrangerer kunstudstilling.

Sidste år blev udstillingen aflyst på grund af Corona, men året før blev udstillingen besøgt af over 300 gæster, og foreningen håber at rigtig mange også vil besøge udstillingen i år.

Udstillingen rummer 19 forskellige kunstnere, der viser meget forskelligt kunst og kunsthåndværk.

Formålet er at skabe dialog og debat om kunst og kultur i byen.

”Vi ønsker at involvere Solbjergs borgere i, hvordan kunst og kultur kan udvikle byen,” siger Marie Louise Wøldike, der er formand for foreningen Kunst i Solbjerg, og fortsætter:

“Solbjerg er i rivende udvikling og ligger naturskønt, men har ellers ikke nogen særlige kendetegn eller identitet, og kunst fylder meget lidt i bybilledet og byens kulturliv – det vil vi som forening gerne lave om på!”

”Med udstillingen håber vi dermed at skabe et rum for kendte og ukendte kunstnere, hvor de har mulighed for at vise, hvad de arbejder med”, afslutter Marie Louise Wøldike.

Solbjerg og omegn har de sidste år været gennem en rivende udbygning fra cirka 3.500 indbyggere for få år siden, til nu cirka 6.000.

Læs eventuelt mere på Kunst i Solbjerg’s Facebook.

Kilde: Kunst I Solbjerg
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.