Rutinen slog til for Solbjerg IF

Profilbillede
dato

I torsdags tog Solbjerg IF turen til Hundslundhallen, hvor de mødte Hundslund IF.
Det var til stor succes for netop Solbjerg IF-mandskabet, som kunne notere sig en sejr på cifrene 13-18.
Fra træner, Daniel Sindahl lyder det:

To veltjente point! Vi fik det kollektive spil til at fungere i perioder og vi bliver bedre til at overholde vores aftaler. Vi har en trup med en del strenge at spille på og det kommer mere og mere til udtryk. Vi er stadig i en opbygningsfase - men det er bare pisse fedt, når kollektivet løfter i flok! Vi var noget overrasket over, at Hundslunds unge drenge faktisk løb en smule tør for luft i anden halvleg, da deres gennemsnit nok ligger på omkring de 23-24 mod vores 35-40 år.

Sindahl sætter et par ord på, hvordan sejren kom i hus:

Kollektivet, forsvaret og vores coolness selvom vi er bagud 0-2. Vi havde tidligere haft svært at hente en simpel 0-2 føring.

Spørger man træneren, er der særligt visse ting, der især spillede ind:

Vores målmand Nicolaj Bay Pedersen stod igen fremragende i målet - altså der var måske et par enkelte, han skulle have taget, men det var en solid præstation igen! Han roste selv forsvaret efter kampen. Ellers havde vi i dag en solid venstre fløj i Martin Juul, der var rigtig skarp fra fløjen.

Solbjerg IF skal i kamp igen mod GHT Hovedgård onsdag den 24. november.
Kampen fløjtes op på Hovedgård-Hallen klokken 20:15.

Kampens resultat: 13-18 til Solbjerg IF
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Træner Daniel Sindahl