Pædagogstillinger Sommerbæk Hørning

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bakkeskolen afdeling Sommerbæk søger to pædagoger pr. 1. augudt 2023.

Hvem er vi?
Bakkeskolen er en 3/4-sporet skole med 700 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Skolen er organiseret på 2 matrikler de næste 4 år, mens vi bygger vores nye skole færdig. Indskolingen og SFO er på den nye afd. Sommerbæk, og mellemtrin og udskoling er på Bakken, og samlet er vi Bakkeskolen.

Vi er en skole med en faglig dygtig medarbejderstab bestående af 14 pædagoger og 40 lærere.

Vi centrerer vores virke om relationskompetence og vægter et godt og trygt arbejdsklima højt. Vi har en stærk samarbejdskultur på skolen blandt lærer og pædagoger, som vi er stolte af, og vi glæder os til at bringe din person og kompetencer i spil. Læs evt. mere på https://bakkesko.aula.dk.

Hvad søger vi?
Vi søger to medarbejdere til kommende 0. og 1. årgang, hvoraf den ene er en fast stilling og den anden i første omgang er tidsbegrænset i et år - med gode muligheder for forlængelse. Det er ikke fast hvilken stilling, der er hvad endnu.

Vi tror på, at man har det bedst, når man primært arbejder med det man er bedst til, så ud over at være relationskompetent og lyttende før talende, skal du gerne brænde for noget. Det kunne eksempelvis være, musik, dans, udeskole, friluftsliv, rollespil, teater, sport, madlavning eller noget helt andet. Særligt musik og bevægelse vil være godt, men det er ikke et krav.

Du skal have lyst til at dele dine kompetencer med dine kolleger og samtidig være nysgerrig på deres perspektiver. Vi tror på at man kan sige alt, når det kommer fra et varmt sted… og det er Bakkeskolen.

Du skal indgå i både undervisning og fritid og have et godt overblik i en travl hverdag. At være klassepædagog på Bakkeskolen indebærer timer både i undervisning og fritid i form af klassepædagog-timer, undervisning i skoledelen og SFO.

Du vil gerne arbejde med børn i hele indskolingen fra 0. – 3. klasse.

Lige som os, tror du på, at børn altid gør det bedste de kan, og at vi altid skal forsøge at se bagom adfærd med empatien og nysgerrigheden forrest.

Du skal indgå i en mødeplan, hvor arbejdstiden kan ligge i yderpunkterne af hverdagen inden for tidsrummet 6.30 - 17.00.

Du er velkommen til at aftale et besøg på skolen, hvis du gerne vil se den og møde os.

Du er også velkommen til at ringe til viceskoleleder Henrikke Undall på telefon 21 27 06 61 for yderligere oplysninger.

Ansøgning bilagt relevante eksamensbeviser og evt. udtalelser sendes via kommunens hjemmeside, hvor du finder stillingsopslaget.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist
18. juni 2023 og samtaler finder sted sidst i uge 25.

Skolen ligger 12 min. med tog fra Århus og 8 min fra Skanderborg. Tog og bus stopper lige ved skolens dør.

Vi glæder os til at læse din ansøgning

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Skanderborg Kommune, Skolevej 2, 8362 Hørning

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1524&ERId=82141

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844233

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet