Pædagog søges til Spiren: Vi giver plads til at gro

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Der høres hvin og glade udråb fra legepladsen i Spiren. En hel flok børn er i gang med at udforske sansekasserne der er stillet op i en lang række. Først fødderne i de hårde pastaskruer, derefter videre over i det lune vand –de små fra vuggestuen står og kigger på - om lidt er det deres tur. Der er fælles temauge i Spiren – alle er sammen om at skabe nogle spændende dage i sansernes tegn.  I Spiren vægter vi fællesskabet højt. Vores hus summer af leg og fordybelse, og tydelige voksne der aktivt støtter op om børns leg og deres deltagelsesmuligheder i legen og fællesskaberne. Vi mangler dig på holdet til at være med!   

I Spiren søger vi en uddannet pædagog til et barselsvikariat i vores vuggestueafdeling pr. 1. februar 2024 – evt. lidt før. Nedenfor giver vi dig en beskrivelse af, hvem vi er, og hvad vi står for. Vi håber, at det fanger din interesse og er spændte på at høre fra og om dig.

Spiren er en lille institution normeret til 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn, fordelt på 4 stuer. Vi søger en dygtig pædagog til et barselsvikariat på 32-34 timer. I vores vuggestueafdeling er i forvejen ansat 3 pædagoger, 2 pædagogiske assistenter og 1 pædagogmedhjælper. Vi er et hus, hvor alle kender alle og med mange søskendebørn — dette giver en hyggelig og hjemlig fornemmelse for både børn og voksne.

Vi har en stor og spændende legeplads, som indbyder til både fysisk udfoldelse og fordybelse. Udover vores eget skønne sted bruger vi mange timer i lokalområdet, som i gåafstand rummer dejlige skove, Solbjerg sø, boldbaner og offentlige legepladser.

 

Høj faglighed og med forskellighed i medarbejdergruppen
Du vil i vores hus møde en gruppe engagerede og nærværende medarbejdere, som alle gør hvad de kan for at skabe en tryg, personlig og unik atmosfære. Alle medarbejdere arbejder sammen for at skabe rammer for inkluderende læringsmiljøer i børnehøjde. Dette gør vi altid med udgangspunkt i leg og børnenes deltagelsesmuligheder.  Med høj faglighed i hverdagen, favner vi bredt grundet vores forskellige erfaringer og kompetencer. Vi arbejder sammen, så vi når i mål sammen. 

 

Struktur, genkendelighed og fokus på leg skaber spirende børn
Det er vigtigt for os, at alle børn trives, og vi mener, at en struktur med omsorg, forudsigelighed og tydelighed er med til at skabe tryghed og udvikling for børnene. Her er også plads til spontanitet, og til at skøre ideer kan blive til virkelighed. 
Vi vægter børns leg højt, og er i øjeblikket i gang med et forløb i personalegruppen, hvor vi fordyber os i leg og legens betydning for børns trivsel, udvikling, dannelse og læring.

 

Det gode samarbejde i Spiren
Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, hvor trivsel, fællesskab, gensidig respekt, åbenhed, ærlighed og humor er i fokus – også når vi har travlt. Vi prioriterer at arbejde på tværs af stuer og afdelinger — dette for at bruge hinandens styrker og ressourcer. Vi har et godt socialt fællesskab i huset, som også bidrager positivt til hverdagens samarbejde.

 

Godt samarbejde med vores forældregruppe
Spiren har en meget engageret og aktiv forældregruppe, som bakker op om Spirens daglige liv, og du vil i dit arbejde i Spiren skulle prioritere nærværet og den gode relation til forældrene højt. 
Vores forældregruppe har stiftet Spirens Venneforening som gennem mange år har arbejdet frivilligt for at forsøde tilværelsen for både børn og personale.  
 

 

Er du vores nye spirende voksen?
Det var lidt om os, og nu er vi spændte på at høre fra dig, hvor du fortæller om dig selv, hvad du er optaget af og kan bidrage med til Spiren. Hold dig ikke tilbage med at sende en ansøgning afsted, uanset om du er nyuddannet eller har en masse erfaring. 

Spiren er placeret i et mindre lokalsamfund og vi har et stærkt samarbejde med vores lokale folkeskole, ligesom vi også tager del i det øvrige liv der er i byen. Som vores dagtilbudsleder plejer at sige: ”Nogen kalder det udkants-Aarhus – vi kalder det frisk luft og højt til loftet – vi har et fantastisk lokalområde her i Solbjerg, og vi prioriterer at bruge det”.

 

Solbjerg ligger godt placeret med ca. 20 min kørsel fra Aarhus C, Odder, Skanderborg, og du vil aldrig opleve bilkø. Vi har en halv time til Horsens og bus nr. 17 stopper med 5 minutters gang fra Spiren.

Kom gerne forbi til en lille snak, du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Britta Svendsen brhs@aarhus.dk eller på tlf. 41 89 08 21 

Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside: Spiren (aarhus.dk)

Vil du vide lidt om Solbjerg lokalsamfund, så se med på Youtube: https://youtu.be/i78beIViu8s

 

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. 

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest. 
Stillingen er til enhver tid betinget af en anmærkningsfri børneattest. 

 

 

Ansøgning 
Antal ledige stillinger: 1
Ugentligt timetal: 32-34 timer 
Ansøgningsfrist: 24. november
Tiltrædelse: 1. februar, evt. lidt før

Samtaler: Løbende 
 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Kærgårdsvej 39, 8355 Solbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5940951

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet