Østjyllands Politi: Seneste nyt fra Solbjerg - mandag den 2. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Solbjerg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Der er pt. ingen planlagte fremstillinger i grundlovsforhør

**

 

Kvinde udsat for røveriforsøg, da hun ville sælge telefon

En 22-årig kvinde blev søndag aften kl. 23.15 udsat for røveriforsøg, da hun mødtes med en mulig køber til en telefon, som kvinden havde sat til salg.

Kvinden var blevet kontaktet af en 20-årig mand, som var interesseret i at købe telefonen, og de aftalte at mødes på Langelandsgade. Da kvinden havde vist den 20-årige mand telefonen, tog manden fat i æsken og ville hive den ud af kvindens hænder. Da kvinden holdt fast, trak han en køkkenkniv frem og holdt hen imod hende. Kvinden gjorde anskrig og faldt op ad en trappe, hvorefter manden slap kassen og løb sin vej fra stedet. Kvinden kontaktede umiddelbart herefter politiet.

Efter en kort efterforskning kunne en patrulje køre til den 20-åriges adresse, hvor han blev anholdt og sigtet for røveriforsøg og for overtrædelse af knivloven.

**

 

Kastede hash ud af vinduet under eftersættelse

En patrulje signalerede søndag aften kl. 21.26 til en personbil med fire mænd, der kom kørende på Dr. Holst Vej i Åbyhøj, at den skulle standse. Dette ignorerede mændene i bilen dog, og patruljen eftersatte dem, indtil de fik bilen standset på Jeppe Aakjærs Vej. Da bilen standsede, forsøgte den ene af mændene at løbe fra stede t, men han blev hurtigt indhentet og taget med tilbage til bilen.

Undervejs i eftersættelsen havde de fire mænd smidt en pakke ud af vinduet. En hundepatrulje ankom hurtigt til stedet og fik søgt sig frem til pakken, som viste sig at indeholde en større mængde hash.

De fire mænd på hhv. 20, 22, 24 og 26 år blev alle anholdt og sigtet for besiddelse af narko med henblik på salg.

 

**

Knallertindsats i flere byer

Vi har den seneste tid modtaget en del henvendelser fa borgere flere steder i kredsen, som er generet af knallerter, der kører hurtigt eller på stier, hvor de ikke må. På baggrund af henvendelserne var færdselsafdelingen søndag eftermiddag og aften ude i flere af kredsens byer. De stødte bl.a. på to ulovlige knallerter i Hornslet omkring kl. 16.00, to ulovlige knallerter i Trige omkring kl. 17.00 og to motocross cykler i Hinnerup omkring kl. 18.00. Begge motocross cykler blev beslaglagt. Vi vil også i den næste tid have fokus på ulovlige knallerter.

Hvis du oplever ulovlig knallertkørsel, skal du skrive til os via ’tip politiet’ på forsiden af politi.dk. Det er vigtigt, at du skriver, hvor mange personer der er tale om, hvornår de typisk kører og i hvilket område.

**

 

23-årig tildelt slag af ukendt mand

En 23-årig mand kontaktede søndag kl. 21.02 politiet, da han netop var blevet udsat for vold af en for ham ukendt mand, som derefter var gået ind i en lejlighed tæt på.

Den 23-årige forklarede, at han stod på Jyllands Allé og talt med sin ven, da den ukendte mand kom gående imod dem bærende på en ølkasse. Da manden nåede hen til dem, stillede han ølkassen fra sig og mumlede noget uforståeligt, hvorefter han tildelte den 23-årige et slag i hovedet. Gerningsmanden forlod herefter stedet og gik ind i lejligheden.

En patrulje ankom hurtigt til stedet og bankede på i lejligheden, som den 23-årige udpegede. Her kunne de anholde en 29-årig mand, som den 23-årige genkendte som ham, der havde slået ham. Den 29-årige blev sigtet for vold.

**

 

Brand i køretøj på Djurslandsmotorvejen

Mandag morgen kl. 06.01 opstod der brand i en trailer på Djurslandsmotorvejen, angiveligt på grund af et sprunget dæk. Politi og brand kørte til stedet og fik henholdsvis ilden under kontrol og trafikken på stedet dirigeret udenom, før den udbrændte trailer kunne bugseres væk.

 

**

 

Mand anholdt for trusler

Søndag kl. 22.45 var politiet til stedet på en adresse i Solbjerg for at anholde en 29-årig mand for trusler på livet mod en 50-årig kvinde. Manden blev anråbt et par gange før han kom ud, og nåede at true en af de tilstedeværende betjente, før han blev anholdt og sigtet for trusler på livet.

**

Fandt hash i handskerummet på parkeret bil

Søndag kl. 19.00 tog en patrulje kontakt til to mænd, som sad i en parkeret bil på Skt. Pauls Gade i Aarhus. Fra bilens førerdør kom en kraftig lugt af hash og betjentene bad derfor om at se nærmere på bilen. I bilens handskerum viste sig ganske rigtigt at være en mængde hash, og bilens fører, en 19-årig mand, blev sigtet for besiddelse af narko.

**

Færdsel

Søndag kl. 13.35 skete der et færdselsuheld på Borup Alle i Randers, da en 18-årig kvindelig bilist påkørte et helleanlæg. Kvinden kom umiddelbart ikke til skade.

En 23-årig mandlig bilist blev søndag kl. 17.00 anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset i krydset ved Nordjyske Motorvej og Ødumvej ved Hasten. Den 23-årige blev desuden sigtet for besiddelse af narko.

Søndag kl. 19.30 skete der et færdselsuheld på Hasle Ringvej i Aarhus. En 29-årig mandlig cyklist kom kørende på cykelstien, da en knallert pludselig kørte ud foran ham på cykelstien, så den 29-årige måtte undvige og væltede. Knallertføreren flygtede fra stedet.

En 45-årig kvindelig bilist blev natten til mandag kl. 00.21 anholdt og sigtet for spirituskørsel, da hun blev standset i krydset mellem Havnegade og Kulholmsvej i Randers.

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt 11 indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds:

 • På Krabbes Ager i Odder begået mellem den 27/7 kl. 16.00 og den 1/8 kl. 08.00
 • På Saloparken i Odder begået mellem den 31/7 kl. 12.30 og den 1/8 kl. 08.35
 • På Tyttebærvej i Brabrand begået mellem den 28/7 kl. 10.30 og den 1/8 kl. 10.30
 • På Christianslund i Odder begået mellem den 31/7 kl. 14.30 og den 1/8 kl. 11.20
 • På Saloparken i Odder begået mellem den 30/7 kl. 15.00 og den 1/8 kl. 11.40
 • På Ravskærvej i Søften begået mellem den 29/7 kl. 12.00 og den 1/8 kl. 13.00
 • På Saloparken i Odder begået mellem den 27/7 kl. 12.00 og den 1/8 kl. 14.50
 • På Chr. Winthers Vej i Randers begået mellem den 30/7 kl. 10.30 og den 1/8 kl. 17.30
 • På Gartnerparken i Trige begået den 31/7 mellem kl. 15.00 og kl. 16.00
 • På Ravskærvej i Søften begået mellem den 31/7 kl. 10.00 og den 1/8 kl. 20.00
 • På Elverdalsvej i Højbjerg begået den 1/8 kl. 23.40

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi