Marjan skaber personlige hjem

Foto: Privat. Marjan Seyari
Profilbillede
dato

Marjan Seyari kan i dag kalde sig selvstændig og udleve sin livslange drøm om at drive sin egen virksomhed.
For 28 år siden fulgte hun kærligheden og manden i sit liv til Danmark.
I dag kan du finde hende og hendes virksomhed, Living Mood, i Solbjerg, hvor Marjan bor med sin mand og deres to børn.

Vejen til en livslang drøm
Marjan Seyari har altid vidst, at hun skulle være indretningskonsulent. Men vejen dertil har været en smule udfordrende. 
Da Marjan kom til Danmark var det nemlig ikke muligt at tage en uddannelse som indretningskonsulent.

“Man skulle i første omgang tage arkitektuddannelsen og til sidste kunne man tage sit speciale som indretningskonsulent, og det var ikke det jeg ville,” fortæller Marjan.

Hun var derfor nødsaget til at finde en anden drøm for en stund: 

“Derfor begyndte jeg, efter sprogskolen, at læse til laborant, som jeg var rigtig glad for, men da jeg kun havde praktikperioden tilbage, fik jeg allergi, som har påvirket mine lunger, og derfor kunne jeg ikke gøre min uddannelse færdig,“ fortæller Marjan. 

Hun løb desværre ind i samme udfordring med lungerne, da hun forsøgte at læse biologi. 

Der skulle derfor en helt ny drøm på banen og derfor tog Marjan en uddannelse hos gartnerskolen i Beder - samt et kursus som blomsterdekoratør.
Marjan kan lidt af hvert og har tidligere arbejdet som salgsassistent i afdelingen for belysning hos Salling. 

Livet som selvstændig erhvervsdrivende var heller ikke helt nyt, da Marjan startede Living Mood. Hun har nemlig tidligere drevet restaurant i Århus gennem fem år.
Men vejen til Living Mood har krævet tålmodigheden og evnen til ikke at give op, når det bliver svært, dén evne har Marjan haft med sig hele vejen.

Børnene ændrede alt
Da Marjan fik sit andet barn besluttede hun, at det var på tide at sælge restauranten, for det ville ikke holde med to små børn derhjemme.
Men efter hendes barsel kunne hun alligevel ikke vente med at komme i gang og startede derfor på uddannelsen som teknisk designer. 

Et par år senere stod hun uden job - heldigvis for Marjan, er hun den fødte optimist.

“Efter min barsel læste jeg teknisk designer, og derefter arbejdede jeg i et rådgivende skibsingeniør firma, indtil finanskrisen ramte firmaet, og desværre blev fyret.
Efter det, fik jeg job hos Nordea, som account product service assistant. Men efter et par år skulle Nordea også lukke deres afdelinger i Jylland, og jeg bestemte mig at komme videre, før de fyrede mig.
Jeg søgte job i cirka ét år uden held,” fortæller Marjan.

“Da jeg fra naturen side er en optimistisk person, og mener, at der er mening med alt, der sker, har jeg besluttet mig at gå efter min drøm.
Det har været en svær beslutning, specielt når man har en familie. Men med stor støtte fra min familie, specielt min mand, så var det min tur til at gøre min drøm til virkelighed,” fortæller Marjan.

Hun begyndte derfor i 2018 at læse til indretningskonsulent på Arkitektskolen for indretningsdesign og dermed følge den drøm, som hun havde, da hun kom til Danmark.
Uddannelsen var dog ikke helt nok og undervejs stiftede Marjan virksomheden Living Mood.


Foto: Privat // Marjan beskriver sig selv som optimistisk, tålmodig og altid bevidst om andres behov. Derudover er hun også modig, hvilket er én af årsagerne til, at hun i dag er blevet selvstændig. 

Lokal indretningskonsulent med holdning
Da Marjan og familien flyttede til Solbjerg var der ikke nogen livsstilsbutik eller indretningskonsulent. 
Derfor var det oplagt, at Marjan skulle give denne mulighed til det lille lokalsamfund. 

Men Marjan vil kun sælge ting i butikken, som hun kan stå inde for. 

“Som indretningskonsulent tror jeg på, at alle har ret til at have et smukt og personligt hjem, uanset budget og uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.
Jeg lægger meget vægt på høj kvalitet, bæredygtighed samt rimelige priser når det kommer til produktvalget på min webshop.
Derfor tester jeg også selv de fleste produkter i mit eget hjem, inden de kommer til salg her,” fortæller Marjan.

Marjan vælger derudover kun at arbejde med virksomheder, som er familieejet - og som tager ansvar for miljøet og deres produktion. 

Alle har ret til et smukt hjem
Marjan går altså ikke på kompromis.
I hendes butik vil du kun se varer, som er af høj kvalitet, og som er udvalgt til at kunne indgå i næsten ethvert hjem.

“Efter min mening er et smukt hjem dér, hvor alle sanser bliver aktiveret. Dejlige dufte, lækre tekstiler og forskellige accessories er alle elementer, der er med til at gøre et hjem personligt og hyggeligt,” fortæller Marjan.

Marjan har stor erfaring indenfor kundeservice, som hun bruger flittigt i sit erhverv som selvstændig. Hun er altid klar på at vejlede kunderne og give dem bedst mulige rådgivning, så mængden af fejlkøb reduceres.

“Det vigtigste ting for mig, som virksomhedsejer, er, at mine kunder har tillid til, at jeg gerne vil gøre mit bedste for at hjælpe dem uanset om de har brug for hjælp med deres indretning, valg af produkter til deres hjem eller valg af gaver.
De skal bare vide, at jeg har så stor passion for mit job, at hver enkelt person betyder meget for mig.
Living Mood er intet uden mine kunder, derfor gøre jeg min bedste for at yde den absolut bedste kundeservice,” fortæller Marjan

Drømmen vokser
Marjan startede ud med at holde arrangementer for sit firma, hvor man kunne købe hendes varer.
Her udvidede hun sin kundekreds og fik større adgang til leverandørernes verden.
Efter noget tid var det dog ikke nok med arrangementerne.

“Efter coronapandemien var efterspørgslen på de varer, jeg plejede at sælge, meget stor, derfor besluttede jeg mig for at åbne en webshop,” fortæller Marjan.

I dag hjælper Marjan både private og mindre virksomheder med at indrette deres hjem/kontorer.
Hun lytter altid opmærksomt efter kundens behov, deres personlige stil og deres budget.
Dette kan tydeligt ses på hendes webshop, hvor alle produkter er nøje udvalgt til hjemmet og hverdagsforkælelse.

“Jeg er ikke nået helt i mål med mit firma, men jeg håber og satser på, at det nok skal komme, især fordi alle mine produkter er af høj kvalitet og til priser, hvor alle kan være med,” fortæller Marjan.

Hun driver i dag virksomheden alene, hvilket giver hende mulighed for at være med overalt - både online, fysisk og hos kunderne.

Drømme for fremtiden
Grundet corona har Marjan haft et ekstra stort fokus på hendes webshop, men nu er hun snart klar til at realisere endnu flere drømme for fremtiden. 

“For fremtiden håber jeg på at få et samarbejde med ejendomsmæglere og sommerhusejere, som har brug for min hjælp til at style og indrette boliger eller sommerhuse, som er til salg eller til leje,” fortæller Marjan.

Marjan har et konstant fokus på, hvordan hun kan hjælpe sine kunder endnu mere.
Derfor vil du forhåbentlig i fremtiden kunne købe pakkegaver hos Living Mood. 

Indtil da nyder Marjan friheden og fleksibiliteten ved at være selvstændig. 
Den er guld værd, når man arbejder med dét, man brænder for.

Tjek webshoppen ud lige her eller følg med på Livingmood’s Facebookside her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Living Mood // Marjan Seyari