Leg med din baby på biblioteket

Profilbillede
Cille Rosentoft

Solbjerg Bibliotek inviterer til babymotorik og leg med din baby den 28. oktober, hvor du kan møde andre på barsel og få inspiration til at lege med din baby.

Biblioteket i Solbjerg har den 28. oktober klokken 10.30-11.30 fokus på hvordan du kan lege med din baby. Her kan du møde andre på barsel og få gode ideer til, hvordan du kan lege med din babys sanser, og hvordan du kan styrke din babys motorik gennem leg.

På Solbjerg Bibliotek vil du både blive præsenteret for sanglege, sanselege, rasleæg og lege med tørklæde. Alle sammen lege, der har fokus på din babys sanser, og på at I får en god oplevelse sammen. Sammen med andre på barsel, inspireres du til at bruge både din egen og din babys krop til nye og vilde lege og til afslappende og rolige lege.

Du skal komme i tøj, som du kan bevæge dig i, for lege med din baby, kan godt give sved på panden. Babymotorik og leg er for alle babyer mellem tre og 12 måneder.

Efterfølgende vil der være kaffe og tid til snak.

Det koster 25 kroner at deltage. Du kan købe billet til arrangementet på Solbjerg Biblioteks hjemmeside. Billetten gælder både for dig og for din baby.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler