Kæmpe drama da Solbjerg tog imod topholdet

Profilbillede
dato

Solbjerg IF tog søndag imod gæsterne fra Hørning Håndbold. Til trods for hjemmebanefordelen kunne Solbjerg IF ikke drage fordel af den, da de tabte 20-22 til Hørning Håndbold.

Derfor var det også en noget slukøret Daniel Sindahl træner for Solbjerg IF, vi fangede til en reaktion på kampen.

Misvisende resultat! Vi var fuldstændig med i den her kamp mod topholdet, og hvor der egentlig var en god dommerlinje i hele kampen, så føler vi os fuldstændig fejlkendt i de sidste 5 min.

Dommeren mener, at vi trækker tiden, hvor Hørning er foran med 1, og de får herefter bolden. Dommeren mister fuldstændig overblikket, og vi får smidt to mand ud for brok, der ikke var henvendt til ham. Vi står herefter med 4 mand mod 6, i de sidste 3 minutter, og så er kampen reelt set afgjort! Vi føler vi kunne spille med mod Hørning i dag

Det gik bare ikke, som det skulle og ifølge træneren er der flere ting, som ikke lykkes.

Vi skal arbejde med, hvad vi gør når vi skal stille alternativt op, når vi skal have pauser.

Selvom der ikke var nogen point til hjemmeholdet, kunne Daniel alligevel se lysglimt i mørket.

Gilberg brugte rigtig meget energi i forsvaret i dag og fik dækket rigtig godt op! Mads Wibroe stod også godt i forsvaret, og desværre mister vi vores forsvarskrumtrap til en planlagt militær-udsendelse, så det er vi selvfølgelig rigtig kede af, men ønsker at han får en god tur og kommer godt hjem igen.

Torsdag den 3. marts møder Solbjerg IF modstand af Hundslund IF. Kampen fløjtes i gang klokken 19:15 i Hundslundhallen.

Kampens resultat: 20-22 til Hørning Håndbold
Række: Serie 3 Herrer - 2. Halvdel

Kilde: Træner Daniel Sindahl, Solbjerg IF - Serie 3 Herrer - 2. Halvdel