Hvordan når EU klimamålet i 2030?

Profilbillede
Cille Rosentoft

Kom med til Konferencen på Hovedbiblioteket om Europas fremtid og giv dit besyv med om, hvordan EU på den bedst mulige måde når sine klimamål. Det foregår den 9. august.

Det er spørgsmål som “Tager EU klimaet alvorligt nok?” Og “Hvad er du selv klar til at gøre for at nå klimamålene?” som det kommer til at handle om den 9. august, når Hovedbiblioteket åbner dørene for en klimadebat. Debatten er med MEP Linea Søgaard-Lidell (V).

Er du optaget af hvordan EU skal nå sit nye klimamål og hvad det kommer til at betyde for dig og din hverdag, så er dette en god debat at deltage i. Du kan få dine perspektiver ud og du kan (måske) få svar på dine spørgsmål.

Hvad mener du? Kom og debatter EU’s ambitioner på klima-området på denne borgerhøring om EU’s fremtid med MEP Linea Søgaard-Lidell (V). Efter mødet lægger vi jeres forslag ind på EU’s portal, så alle borgere kan se dem – også Kommissionsformand Ursula von der Leyen.

Det hele sker på Hovedbiblioteket den 9. august klokken 17-18.30 og det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig på bibliotekets hjemmeside, hvor du også kan læse meget mere om programmet.

Kilde: Redaktionen