Har hunden brug for hundetræning? Solbjerg Hundecenter er klar

Profilbillede
Marie Nørgaard

I Solbjerg Hundecenter hjælper Joan Rasmussen dig med at få trænet hunden, så den - og hele familien - kan få et godt familieliv. 

Joan Rasmussen er professionel hundeinstruktør og ejer af Solbjerg Hundecenter. Hun har haft hunde hele sit liv, og interesserer sig for træning af hunde og deres adfærd. 

Hun har selv to Golden Retrievere, begge hanner og en Border Collie, som er en tæve. Hundene er både familiehunde, men trænes også af Joan, og der er planer om at deltage i konkurrencer i Danmark. 

Joan blev uddannet til hundeinstruktør i Århus Hundeførerforening i 2009, og har siden da været en aktiv instruktør, der har arbejdet meget med hvalpehold og grundhold, samt Dkk-klassernes hold. 

Hun er også uddannet klikkerinstruktør hos Hund og Træning, en træningsform som hun selv bruger på sine hunde med stor succes.

Joan har en række andre uddannelser, som hun bruger som hundetræner i Solbjerg Hundecenter: Hundeadfærdsrådgiver, Nose Work og zoneterapeut for hunde. Zoneterapien bruger Joan til at hjælpe hunde af med smerter og skavanker.  

Der er flere forskellige hold, hvor din hund kan få forskellig træning, få mere information på Solbjerg Hundecenter

Kilde: Solbjerg Hundecenter