Fuglbjerggård: Klinger natur, udeliv og dyreliv godt i forbindelse med det gode børneliv – så er det måske dig vi søger til vores barselsvikariat.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Børnehaven i den integrerede institution, Fuglbjerggård i Solbjerg, har et pædagogisk læringsmiljø, der knopskyder og udfolder sig konstant — i samspil med børn, voksne, natur og dyr. Vi leder efter dig – en fagligt dygtig pædagog – som med liv og sjæl sammen med os kollegaer vil skabe det gode børneliv.

Hvis du kommer forbi vores dejlige oase, mødes du af lækre fysiske rammer indendørs, som er dekoreret med alt fra piktogrammer over det pædagogiske læringsmiljø til børnenes årstidsbestemte kreationer. Udendørs udfoldes bondegårdslivet med høje træer, urtehave, bålplads og dyr i en skøn forening af børn og voksne. Kan du visualisere dig det? Kig forbi og lad os fornemme, om vi kunne være et godt match i samarbejdet om børnene.

Vi tilbyder
Et barselsvikariat på 35 timer i et hus der er vilde med pædagogik og samskabelse. 
Vi forventer, at du er uddannet pædagog. Det betyder ikke noget, om du har meget eller lidt erfaring – det vigtigste er din lyst til at arbejde med og om 3-6-årige børn. 

Du bliver en del af børnehaveafdelingen, som består af fire fuglegrupper: ravnene, fasanerne, uglerne og falkene med i alt 75 børn. Du vil blive tilknyttet en fast fuglegruppe, men det er vigtigt du tænker børnehaven som en gruppe og ikke som fire små selvstændige enheder. Vi hjælper hinanden på tværs af grupperne og bruger også hinanden til sparring.

Sammen med stuens øvrige personale får du ansvaret for fuglegruppen på stuen, hvor I er sammen om at lave indkøringer, afholde samtaler, planlægge forløb mv. 

Du bliver desuden en del af et stort dagtilbud, der lægger vægt på forskellige former for kompetenceudvikling og gode arbejdsforhold for medarbejderne. Blandt andet fast forberedelsestid og tid til gruppemøder.  

Det søger vi i dig
Udover det vi allerede har nævnt, forventer vi også, at du er nærværende, rolig og besidder et godt pædagogisk overblik. Du tror også på, at vi sammen gøres stærkere, og du er med til at sørge for at alle kommer til at udnytte deres fulde potentiale. Vores forældre spiller en stor rolle i dagligdagen, så derfor er det vigtigt, at du ser forældrene som en stærk samarbejdspartner. 

Vi er en personalegruppe som vægter et muntert indspark og godt humør, da det smitter af i hele huset og kommer både små og store til gode – så del endelig ud af dig selv og bring dine talenter i spil.

FUGLBJERGGÅRD LIGE NU
I Fuglbjerggård elsker vi at være udenfor både når blomsterne springer ud og bladene falder. Vi tror på, at vi udvikler os gennem legen og i fællesskabet — både de små, men også de store fællesskaber, som fx udspiller sig under vores ugentlige fede fredage, hvor hele huset får pulsen op i en hyggelig stund. 

Til slut opfordrer vi dig endnu engang til at komme forbi til en rundtur, inden du skipper ansøgningen afsted. Ring til vores pædagogiske leder, Gitte, på 29 20 42 40.


Bussen går lige til døren, og som vores dagtilbudsleder plejer at sige: ”Nogen kalder det udkants-Aarhus – vi kalder det frisk luft og højt til loftet – vi har et fantastisk lokalområde her i Solbjerg, og vi prioriterer at bruge det”.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: Fuglbjerggård (aarhus.dk)

Hvis du gerne vil blive klogere på, hvad der rører sig i Solbjerg-Mårslet Dagtilbud, så læs mere i dagtilbudslederens månedlige temabreve: Med børnene som omdrejningspunkt (aarhus.dk)

Hvis du vil vide lidt om Solbjerg lokalsamfund, så se med på Youtube: https://youtu.be/i78beIViu8s

Løn og ansættelsesvilkår 

Der er tale om et barselsvikariat. Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. 

Stillingen er til enhver tid betinget af en tilfredsstillende offentlig straffeattest. 
Der vil blive indhentet børneattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

 

Ansøgning 
Antal ledige stillinger: 1 
Ugentligt timetal: 35 timer
Ansøgningsfrist: 26. oktober 2023
Tiltrædelse: 1. december 2023 eller snarest derefter 
Samtaler afholdes: løbende

  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 
 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Solbjerg Hedevej 51, 8355 Solbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5917130

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet