Aktiv og glad kvinde søger hjælper - Solbjerg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

OMRÅDE:  8355 Solbjerg

LIDT OM MIG:
Jeg er en ung og aktiv kvinde på 29 år. Jeg er glad og positiv. Jeg er el-kørestols bruger og bor sammen med mine forældre. Med hjælp fra mit hjælperteam har jeg en selvstændig hverdag med faste rutiner og aktiviteter. Jeg har egen bil og elsker at besøge venner, tage til koncerter, shoppe, besøge museer m.m.

JOBBESKRIVELSE:
Din opgave bliver at ledsage mig på aktivitetscenter i dagtimerne på hverdage. I weekenden elsker jeg at være på ture i naturen eller at benytte mig af kulturelle tilbud der er i Århus og omegn.
Desuden skal du være indstillet på lidt af hvert indenfor personlig pleje, praktisk hjælp, ledsagelse og socialt samvær. Rengøring og huslige pligter indgår kun i et meget lille omfang.

Der er tale om lange vagter på 12 timer. Jeg kører med et fast rul med 4 nattevagter og 7 dagvagter pr. måned i gennemsnit.
Mødetiden på dagvagter er kl. 06.30. Møde- og gåtiden er afstemt med busplanen (linje 17), som kører lige til døren.
Vagtholdet følger en fast vagtturnus. Der er weekend arbejde hver 2. uge. Nattevagter er samlet i én uge hver 4. uge. Der ydes tillæg for skæve arbejdstider.

Jeg bruger Bi-pap om natten, og derfor er nattevagterne vågne vagter med respirationstillæg.
Du vil kunne bruge din sundhedsfarlig uddannelse som SSH eller SSA og blive lønnet efter gældende regler. Jeg kan også bruge dig, der ikke har en sundhedsfaglig uddannelse.

Jeg vægter din interesse for jobbet lige så højt som din erfaring.
Der vil være et grundigt oplæringsforløb på 4 følgevagter med en erfaren hjælper.

Jeg håber du vil være nysgerrig på at blive en del af mit gode hjælperteam. Jeg søger i aldersgruppen 30 – 50 år. I øjeblikket spænder teamet aldersmæssigt fra først i trediverne til midt i halvtredserne. Det er kvinder, men jeg vil også gerne ansætte mænd.

Der er i første omgang tale om et vikariat på ca. 32 timer i ugen. Fastansættelse kan blive en mulighed allerede fra august.
Du skal have kørekort, være fleksibel, ikke ryger, selvstændig, høj hygiejnestandard samt respekt og forståelse for at arbejde i privat hjem.
Alle vagter skal dækkes, dag og nat, weekender, søn- og helligdage. Teamet omkring mig dækker ind for hinanden ved ferie og sygdom.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Ikke ryger
 • Selvstændig
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Høj hygiejnestandard
 • Tåle hund

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Deltid 32 timer i ugen
 • Sidste frist for ansøgning: 19.06.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du som ufaglært med en grundløn på 147,37 kr. eller 149,90 kr. ved minimum 3 års anciennitet.
Hos pågældende borger aflønnes du som SSA med en grundløn på 179,20 kr. eller 190,94 kr. ved minimum 4 års anciennitet eller 202,99 kr. ved minimum 10 års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200089@handicapformidlingen.dk - gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Simon Bastholm på mail: SB@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 999 835 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200089

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør - og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

HANDICAPFORMIDLINGEN ApS, Åsvejen, 4330 Hvalsø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6043063

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet