Spiller-hungrende Solbjerg IF spillede uafgjort

Profilbillede

Torsdag klokken 21:15 var Solbjerg IF på besøg i Egelund Idrætscenter, hvor BMI, Egelund ikke ville lade gæsterne komme let til fadet. Efter en højintens affære endte kampen noget så sjældent som uafgjort 15-15.

Træner for Solbjerg IF, Daniel Sindahl reagerede således på kampens udfald:

Sidder med en lidt ærgelig følelse, men samtidig tilfreds med indsatsen. Vi var foran i størstedelen af kampen, og så smed reelt sejren de sidste 10 min, og scorer vel ikke rigtig de sidste 6-7 min af kampen.

BMI er rigtig gode til at bruge deres stregspillere og så står de solidt i forsvaret med et par fyre der gerne vil spille fysisk. Vi løser aldrig rigtig helt at komme i gennem dem i dag. Jeg tror dog vi skal være glade for det ene point, da BMI fik muligheden for at lukke kampen i det allersidste sekund - men heldigvis for os så nåede uret at ringe inden de satte scoringen ind.

Det sker ikke særlig tit, at håndboldkampe ender uafgjort, ifølge træner Sindahl skulle holdet forbedre flere aspekter, samtidigt med at han søger nye tilgange:

Vi skal lige have vores løbebaner på plads igen, efter en lang pause, og forbedre vores overtalsspil. Derudover står vi stadig og mangler en bagspiller eller to - så skulle der være nogen der er interesseret så træner vi onsdage fra kl. 20.00 i Solbjerg hallen.

Daniel Sindahl, fremhævede kort efter kampen nogle iøjnefaldende takter fra sit hold, som han tager med til næste kamp:

Begge målmænd, Cosmin Lazar og Nicolaj Bay står igen fremragende.

På onsdag den 26. januar møder Solbjerg IF AIA-Tranbjerg 3.Kampen fløjtes i gang klokken 21:00 i Solbjerghallen.

Kampens resultat: 15-15
Række: Serie 3 Herrer - 2. Halvdel

Kilde: Træner Daniel Sindahl, Solbjerg IF - Serie 3 Herrer - 2. Halvdel